Nieuws &

aankomende events

NIEUWS

Zanders gaat verhuizen!

Na meer dan 18 jaar in Bussum, verhuizen wij ons hoofdkantoor naar de stad waar Zanders in 1994 werd opgericht: Utrecht.

Ons nieuwe kantoor, Central Park genaamd, ligt pal naast het Utrechtse centraal station. Central Park is zowel slim als duurzaam. Het 90 meter hoge gebouw heeft 22 verdiepingen met meer dan 28.500 vierkante meter kantoorruimte en een indoor park. Op een hoogte van 45 meter telt het park zo'n 40 bomen, 1.500 planten en zelfs een kabbelend beekje dat tot in de 11e verdieping van het gebouw loopt. De 15e verdieping wordt van ons - de verdieping met de mooiste kamers met uitzicht over de hele stad Utrecht.

Bekijk dit prachtige nieuwe kantoorgebouw op de Central Park website.

Het kantoor in Bussum is vele jaren onze thuisbasis geweest en we hebben er vele gedenkwaardige momenten beleefd. Het is dan ook met gemengde gevoelens dat wij het verlaten. We zullen ons vertrouwde kantoor missen, maar kijken tegelijkertijd uit naar het nieuwe kantoor met al zijn faciliteiten, city vibes en centrale ligging in de stad.

Vanaf maandag 22 november zal ons adres zijn:

Central Park

Stadsplateau 33

3521AZ Utrecht

Paul DeCrane joins Zanders as Principal to drive accelerated growth in the USA

In september is Paul DeCrane bij Zanders begonnen als Principal in onze Corporate Treasury Advisory-praktijk. Paul geeft leiding aan onze groeiende Amerikaanse activiteiten en maakt nu deel uit van het managementteam van Zanders. Hij is afkomstig van EY, waar hij de afgelopen 8 jaar Global Treasury and Commodities Services Practice Leader was. Paul heeft meer dan 20 jaar ervaring in verschillende sectoren, met name op het gebied van organisatieontwerp, kapitaal en financiering, investeringen, cash en valuta, enterprise risk management, en treasury- en risktechnologie.

"Wij zijn zeer verheugd dat Paul ons team komt versterken", zegt Mark van Ommen, Partner bij Zanders. "In de afgelopen jaren hebben wij met succes een basis gelegd in de VS en wij zijn van mening dat Pauls ervaring, marktkennis en netwerk ons in staat zal stellen onze groei te versnellen en uit te groeien tot de toonaangevende onafhankelijke Treasuryconsultant in de VS. We zullen ons US consulting-team uitbreiden met specialisten op het gebied van treasury, risk en treasurytechnologie om onze positie als ‘global partner of choice’ voor onze klanten en channel partners te verstevigen." Paul (op de foto rechts): "Ik heb al lang bewondering voor Zanders' team van zeer ervaren financiële experts en hun prestaties bij het vestigen van wereldwijde treasury-advisering als kritische motor voor de succesvolle uitvoering van bedrijfsbrede financiële, bedrijfs- en technologietransformaties. Ik ben zeer verheugd om deel uit te maken van de verdere groei, en om de uitbreiding van de Noord-Amerikaanse activiteiten te helpen versnellen.”

EVENTS

We organiseren regelmatig webinars over verschillende onderwerpen op het gebied van treasury, risk, finance en technologie. Kijk op onze website om op de hoogte te blijven van onze laatste webinars.

AFP 2021 | 7-10 november | Virtueel en in Washington DC, VS

De AFP 2021 Treasury & Finance Conference biedt inspiratie van keynote-sprekers en vele andere sessies en rondetafelgesprekken om u op de hoogte te houden van treasury en finance. AFP 2021 is een geïntegreerd, persoonlijk en virtueel evenement, dat je de mogelijkheid geeft om live contact te maken om oplossingen te vinden, of de diepte in te duiken met virtuele sessies om dat grote idee een vliegende start te geven. Lees meer via de AFP 2021-website.

Bezoek ons! Wij zijn trotse sponsor van de AFP 2021. Bezoek ons op onze stand #1837 of een van de sessies.

Webinar-series: Pricing your intercompany loans in line with regulation straight from your SAP environment | 24 november | Virtueel

Na het succes van de cloudbased transfer pricing-oplossing, heeft Zanders de volgende stap gezet naar integratie met SAP Treasury. Deze serie korte (20 minuten) webinars richt zich op de verschillende aspecten van deze integratie. Door middel van live demo’s geeft de serie u een gedetailleerd beeld van de mogelijkheden van onze tools. Naast het tonen van demo's zal Philips met ons in discussie gaan over hoe de integratie hun organisatie heeft geholpen en hun ervaring met het project.

Agenda: 24/11: Achtergrond over de transfer pricing-aspecten van uw intercompany-leningen en een demo van de cloudbased oplossing. 01/12: Een live demo van de applicatie in SAP en meer informatie over de workflows. 08/12: Klantcase: Philips' ervaring met de integratie van SAP met de transfer pricing-oplossing.

Registreer hier voor deze series.

DACT Treasury Fair 2021 | 25-26 november | Noordwijk

Wij zijn trotse sponsor van de 18e editie van de DACT Treasury Beurs in Noordwijk. De DACT Treasury Beurs is een Nederlands evenement waar leveranciers en afnemers van treasurydiensten en -producten elkaar kunnen ontmoeten. Tijdens de Fair kunnen bezoekers die de Masterclass, vakspecifieke presentaties en speciale productdemo's bijwonen hun kennis over treasury op peil houden. Ook biedt de Fair een goede gelegenheid om te netwerken.

Om u aan te melden voor de DACT Treasurybeurs kunt u terecht op de DACT-website.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sander de Vries via 035 692 89 89, of de website van de conferentie bezoeken.

De A-Z of Corporate Treasury Training | 29 november - 3 december|online

Samen met de Association of Corporate Treasurers (ACT) bieden wij u deze A-Z van Corporate Treasury-training, waarin we u in vijf dagen een volledig overzicht geven van de corporate treasury-functie op internationale markten, van strategie en organisatie tot cashmanagement, risicomanagement en corporate finance. We combineren theoretische kennis en inzichten in alle aspecten van de treasury-functie met ‘real life’ case study-voorbeelden, zodat u de kernprincipes echt kunt spiegelen aan en toepassen in uw eigen rol.

Kijk hier voor meer informatie!

Colofon

Zanders Magazine is een kwartaaluitgave van Zanders

Teksten: Jeroen Boogert, Niels Christern, Luc Ruth, Zaid Siddiqi, Filip Tarlea, Hans Visser, Evert de Vries en Annick van der Wal. Tekstcorrecties: Aafke Bouma. Eindredactie en coördinatie: Niels Christern. Fotografie: Ann-Sophie Falter, Shutterstock, 123RF e.a. Redactieteam: Aafke Bouma, Roy van den Broek, Niels Christern, Stephan Jager, Mark van Maaren, Hendrik Pons, Yvette Sloof, Sander van Tol, Sander de Vries en Luuk van der Zijden.

Redactie-adres (tot 15 november - zie hierboven): Brinklaan 134, 1404GV Bussum. Telefoon: +31 35 692 89 89. Website: www.zanders.eu