Aankomende events

De A-Z of Corporate Treasury Training | 1-5 november |online

Samen met de Association of Corporate Treasurers (ACT) bieden wij u deze A-Z van Corporate Treasury-training, waarin we u in vijf dagen een volledig overzicht geven van de corporate treasury-functie op internationale markten, van strategie en organisatie tot cashmanagement, risicomanagement en corporate finance. We combineren theoretische kennis en inzichten in alle aspecten van de treasury-functie met ‘real life’ case study-voorbeelden, zodat u de kernprincipes echt kunt spiegelen aan en toepassen in uw eigen rol.

Kijk voor meer informatie hier!

DACT Treasury Fair 2021 | 25-26 november | Noordwijk (NL)

Wij zijn trotse sponsor van de 18e editie van de DACT Treasury Fair in Noordwijk. De DACT Treasury Fair is een evenement waar aanbieders en afnemers van treasurydiensten en -tools elkaar kunnen ontmoeten. Tijdens de beurs kunnen bezoekers door middel van een Masterclass, vakspecifieke presentaties en toegewijde productdemo's hun kennis van treasuryvraagstukken op peil houden. De beurs biedt ook de mogelijkheid met de andere bezoekers ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden voor de DACT Treasury Fair kan via de website van de DACT Treasury Fair. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sander van Tol via +31 35 692 89 89 of via de website van het congres.

Op onze GoToStage website kunt u onze webinars terugkijken en zien welke interessante onderwerpen tijdens onze webinars zijn besproken!

Colofon

Zanders Magazine is een kwartaaluitgave van Zanders

Teksten: Niels Christern, Martijn Groenbroek, Hendrik Pons, Koen Reijnders, Zaid Siddiqi en Sander van Tol. Eindredactie: Niels Christern. Vertalingen: Jonckers a.o. Fotografie: Ann-Sophie Falter, Shutterstock e.a. Redactie: Aafke Bouma, Niels Christern, Rob van Heesch, Stephan Jager, Mark van Maaren, Hendrik Pons, Yvette Sloof, Sander van Tol en Sander de Vries.

Redactie-adres: Brinklaan 134, 1404GV Bussum, Nederland. telefoon: +31 35 692 89 89. Website: www.zanders.eu