Aankomende events

Vanwege de maatregelen vanuit regeringen wereldwijd, om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zullen wij nauwlettend de situatie in de gaten houden en waar nodig de door ons georganiseerde evenementen annuleren, verplaatsen of online aanbieden.

Webinar zorg- en onderwijssector | 30 april| online Hoe zorgt een publieke instelling in coronatijden voor financiering? Speciaal voor instellingen in de zorg- en onderwijssector organiseren wij deze online sessie waar we onder meer kijken naar de kenmerken van het huidige financieringslandschap en ‘de rol van de treasurer bij het waarborgen van de continuïteit van financiering’. Hierbij geven we diverse tips op basis van een to-do-lijst.

Klik hier voor meer informatie en om aan te melden.

A-Z van Corporate Treasury Training | 24-26 november| Amsterdam

Samen met de Association of Corporate Treasurers (ACT) verzorgt Zanders deze 3-daagse training. Het is een diepgaande introductie in de treasury-functie van bedrijven die actief zijn op internationale markten.

Dezelfde training wordt op 20-22 oktober in Londen georganiseerd. Kijk voor meer informatie of om in te schrijven op de

Colofon

Zanders Magazine is kwartaalpublicatie van Zanders

Teksten: Niels Christern, Rob van Heesch, Mitchell Ponder, Michiel Putman-Cramer en Pauline Rademakers. Eindredactie: Niels Christern. Vertalingen: Livewords e.a. Fotografie: Ann-Sophie Falter, asherkohyl / Shutterstock.com, haeryung stock images / Shutterstock.com e.a. Redactieteam: Aafke Bouma, Niels Christern, Stephan Jager, Mark van Maaren, Hendrik Pons, Pauline Rademakers, Yvette Sloof, Sander van Tol, John Trechsel en Sander de Vries.

Redactieadres: Brinklaan 134, 1404GV Bussum. Telefoon: +31 35 692 89 89. Website: www.zanders.eu