Nieuws

image

Op de foto hierboven: Abraham Geldenhuys van Kongsberg Automotive toont de Adam Smith Award, geflankeerd door Laurens Tijdhof en Evaldas Balkys (beide Zanders).

Zanders wint twee awards!

Tijdens de uitreiking van de Adam Smith Awards van Treasury Today hebben Zanders en haar cliënt Kongsberg Automotive Group AG dit jaar een award gewonnen voor 'Best FinTech Solution'. Als antwoord op de toegenomen behoefte aan een betrouwbaar, consistent en efficiënt raamwerk voor het bepalen van zakelijke langetermijnrente op intercompany-transacties, implementeerde Kongsberg Automotive, ondersteund door Zanders, een geavanceerde, maar tegelijk gebruiksvriendelijke webgebaseerde Intercompany Credit Rating and Pricing (ICRP)-oplossing. Deze oplossing is bedacht door Zanders Inside, het cloud-gebaseerde platform van Zanders, dat klanten unieke tools, kennis en educatie biedt op het gebied van treasury, risk en finance.

Kyriba Award

Systeemprovider Kyriba heeft Zanders met een award onderscheiden als 'Implementation Partner of the year'. Kyriba’s partner award wordt eenmaal per jaar uitgereikt om partners te erkennen die een uitstekende bijdrage hebben geleverd aan het succes van de gezamenlijke klant - in dit geval Royal FrieslandCampina. Simon Shorthouse, MD Noord-Europa van Kyriba: "We feliciteren Zanders met het winnen van deze prijs. Hun toewijding aan het on-boarding-proces vormt een benchmark voor de Kyriba-partnercommunity en we kijken uit naar de volgende samenwerking."

Sanction screening-sessie

In april organiseerde Zanders een ontbijtsessie over sanction screening voor een gevarieerd gezelschap multinational corporates die actief hun ervaringen deelden. Op onze website kunt u een (Engelstalig) verslag van deze sessie lezen.

Aankomende events

image

International SAP Conference for Treasury Management | 3-5 juli| Amsterdam

Deze conferentie, die gesponsord wordt door Zanders, is samengesteld voor nieuwe en bestaande SAP-gebruikers, en biedt de mogelijkheid om de transformerende rol te ontdekken die SAP's intelligente treasury-oplossingen uw onderneming kunnen bieden. Download de brochure hier.

Treasury & Risk Seminar Zanders België | 17 september |Antwerpen

Ons Belgische kantoor organiseert dit jaarlijkse seminar in de mooie haven van Antwerpen (Havenhuis), waar experts bijeenkomen om de laatste trends in corporate treasury te belichten. Dit jaar zullen de sprekers hun licht laten schijnen op betalingsinnovatie. Meer details volgen spoedig, maar als u nu al meer wuilt weten, neem dan contact op met Stijn Van Droogenbroeck of Lukas Kenis.

EuroFinance Conference | 16-18 oktober| Kopenhagen, DK

EuroFinance is 's werelds toonaangevende internationale treasury-evenement - het expertiseniveau en de netwerken zijn ongeëvenaard. U vindt Zanders op stand L25.

Met het hoge tempo van technologische veranderingen wordt de geopolitieke onzekerheid steeds vluchtiger en groeit de behoefte om meer te doen met minder. Kunnen omgaan met volatiliteit en stress is van het grootste belang. Dit jaar bekijken we hoe je treasury-stress kunt verminderen en veerkrachtige methoden kunt ontwikkelen waarmee treasury drie dingen kan doen: operationele uitmuntendheid bereiken, de roep om innovatie beantwoorden en de business helpen met verstoring om te gaan.

Meer informatie vind u op de website van EuroFinance.

Zanders A-Z Corporate Treasury Training| 26-29 november| Amsterdam

Zanders werkt bij deze vierdaagse training in Amsterdam samen met de Association of Corporate Treasurers (ACT), waarbij we een grondige kennismaking bieden met de corporate treasury-functie op internationale markten. Is deze A-Z van Corporate Treasury Training geschikt voor u?

Controleer het hier!

Zanders Risicomanagement Seminar| Herfst| Amsterdam

Komend najaar organiseren we weer ons Risicomanagement Seminar voor financiële professionals! In Amsterdam bieden we u een middagprogramma vol presentaties door interessante sprekers en een interactieve setting waarin we kijken naar de toekomst van risicomanagement. Na afloop kunt u tijdens een borrel uw inzichten uitwisselen. Meer informatie over de exacte datum en sprekers volgt spoedig op onze website!

Colofon

Zanders Magazine is kwartaalpublicatie van Zanders

Teksten: Merel Agterberg, Sjoerd Blijlevens, Niels Christern, Lotte Coppelmans, Jeroen van der Heide, Petra van Meel, Zaid Siddiqi en Willem Six. Eindredactie: Niels Christern. Vertalingen: Willemien Rijsdijk e.a. Fotografie: Ann-Sophie Falter e.a. Redactieteam: Aafke Bouma, Niels Christern, Rob van Heesch, Mark van Maaren, Hendrik Pons, Henno van der Roest, Yvette Sloof, Sander van Tol en John Trechsel.

Redactieadres: Brinklaan 134, 1404GV Bussum. Telefoon: +31 35 692 89 89. Website: www.zanders.eu