10 jaar@Zanders

image

Koen Reijnders

Koen Reijnders werkt nu tien jaar bij Zanders. In de wereld van financiële consultancy is dat opmerkelijk, omdat het verloop er juist groot is. Wat maakt het voor hem zo aantrekkelijk om hier zo lang te blijven werken?

“Een belangrijke reden is dat ik nog steeds veel leer”, vertelt Koen. “Mijn rol binnen het bedrijf en het team verandert steeds. Daarbij is de werksfeer goed en is het gewoon erg leuk om samen te werken met ambitieuze, slimme mensen. Verder hebben we een platte organisatie; op de werkvloer is de hiërarchie niet merkbaar.”


In de afgelopen jaren ben je doorgegroeid tot senior manager. Welke verantwoordelijkheden heb je in die rol?

Als senior manager binnen de klantgroep Public Sector heb ik verschillende verantwoordelijkheden. Zo ben ik manager van een team van consultants, die ik help in hun ontwikkeling binnen Zanders. Ik zie mezelf daarbij vooral als sparringpartner voor de consultants. Daarnaast ben ik binnen de afdeling verantwoordelijk voor HR en recruitment, doe ik business development en draai ik zelf ook mee in treasuryprojecten.”


Je hebt ook deelgenomen aan het ZAP. Wat is dat en hoe heb je het ervaren?

“Het ZAP staat voor Zanders Accelerator Program en is bedacht voor ervaren consultants die net als ‘peoplemanager’ zijn begonnen, of op het punt staan om dit te gaan doen. In ruim een jaar doorloop je met een vaste groep een traject met diverse onderdelen. Daarbij wordt van je verwacht dat je de training direct in de praktijk toepast. Mijn ervaringen met ZAP zijn erg positief. Het is mooi dat we zo’n programma hebben voor mensen die al wat langer bij het bedrijf werken, want het helpt verdere ontwikkeling en versterkt de onderlinge band.”


Tot slot: je bent ook betrokken bij de Innovation Desk van Zanders. Wat is jouw rol daarin?

“Ik maak deel uit van het Investment Committee, dat bestaat uit een aantal consultants en een aantal MT-leden. Wanneer iemand een idee heeft en dat samen met het Innovation Core Team verder heeft uitgewerkt, beoordelen wij het door kritische vragen te stellen. Wij moeten dus beoordelen of het idee op de lange termijn, via een product of dienst, kan bijdragen aan de strategie van Zanders. En het is erg leuk om daarover mee te denken!”

Events

image

A-Z Corporate Treasury training | 25-28 maart | Londen, VK

Deze corporate treasury-cursus biedt gedurende vier dagen een compleet overzicht van de treasuryfunctie, van strategie en organisatie tot cashmanagement, risicobeheer en corporate finance. We combineren theoretische kennis en inzichten in alle aspecten van de treasuryfunctie en -activiteiten met praktijkvoorbeelden, waarmee u alles kunt relateren aan uw eigen werk. Een grondige kennismaking met de internationale corporate treasuryfunctie.


RiskMinds Insurance | 11-13 maart| Amsterdam, NL

RiskMinds Insurance is 's werelds grootste conferentie voor risicomanagers in de verzekeringsbranche. Dit event brengt seniore beslissers en vooruitstrevende experts uit de verzekeringssector bij elkaar en bespreekt onderwerpen als economie, regulering, governance en, natuurlijk, risicomanagement. U kunt deelnemen aan workshops, paneldiscussies, presentaties en netwerksessies over onderwerpen rond kwantitatief risicomanagement en regelgeving. We hopen u daar te ontmoeten!

Bezoek onze website voor meer informatie

en/of om u in te schrijven voor deze events!

Colofon

Zanders Magazine is een kwartaalpublicatie van Zanders

Teksten: Niels Christern, Eliane Eysackers, Adela Kozelova, Marieke Spenkelink en Job Wolters. Eindredactie: Niels Christern. Vertalingen: Willemien Rijsdijk en John Widen. Fotografie: Ann-Sophie Falter, de Beeldredaktie e.a. Redactieteam: Aafke Bouma, Niels Christern, Rob van Heesch, Mark van Maaren, Hendrik Pons, Henno van der Roest, Sander van Tol en John Trechsel.

Redactieadres: Brinklaan 134, 1404GV Bussum. Telefoon: +31 35 692 89 89. Website: www.zanders.eu