Frisse wind door vertrouwde basis

In de afgelopen maanden hebben we veel nagedacht en overlegd over onze huisvesting. Het historische pand dat dient als ons hoofdkantoor heeft een fijne huiselijke sfeer, maar is ook toe aan een opknapbeurt. We willen energievriendelijker werken, meer licht en meer ruimte creëren. Overwegingen waren er om een andere vestigingsplaats te zoeken, maar hoewel Bussum niet op de wereldbol staat aangeduid, bleek deze plaats toch alles te hebben wat wij – en hopelijk ook onze klanten – belangrijk vinden. We zitten immers in een groene omgeving, centraal in het land, met ruime parkeermogelijkheden. De snelle uitgangswegen van en naar het buitenland liggen dichtbij en we zijn ook met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Zelfs vanuit mijn eigen woonplaats, vlakbij Eindhoven, is de route naar Bussum met de trein snel en zonder files af te leggen.


Zo zijn we uitgekomen op mooie plannen om ons vertrouwde pand flink aan te pakken en te verduurzamen. We gaan het beter isoleren, maken het figuurlijk juist wat frisser en creëren vooral meer ruimte voor overleg, videoconferenties, telefonisch vergaderen en presenteren.

Ook op een andere manier creëren we nieuwe middelen om kennis te delen. Met Zanders Inside bijvoorbeeld, het platform dat we dit jaar startten en waarmee we onze relaties tools bieden. De eerste is al beschikbaar, de ICRP tool die snelle en zuivere analyses kan maken van de financiële positie van een onderneming.


In de komende maanden verwachten we voor de zorgsector een benchmark en rating tool te gaan maken, alsmede een een sectorbrede ALM-tool. We merken dat onze klanten, naast ons advies, er behoefte aan hebben zelf bepaalde analyses te kunnen draaien. En zo blijft veel bij het vertrouwde, maar bewegen we continu mee met de wensen die we bij onze relaties bespeuren en ook zelf hebben. We horen na het lezen van de artikelen deze herfsteditie van Zanders Magazine dus graag bij welke tools uw behoeften liggen!


Bart Jan Wittenberg

image